squashlife.org » Squashspillere på farten

Squashspillere på farten

Squash på fremgang

squash-racketDet blir stadig mer populært å spille squash, og stadig flere spillere melder seg på de utallige turneringene som går av stabelen året rundt. Squash har dessverre fortsatt ikke fått en plass i OL, noe som ble sett på som et knusende nederlag for sporten. Hvordan i all verden kunne man inkludere skateboard og surfing i OL-programmet i Tokyo 2020, men droppe squash? På hvilken måte er skateboard mer sportslig enn squash? Hvem som helst kan stå på et brett og rulle fremover, det kreves ikke noen særlig heftige egenskaper for dette – balansekunst er jo noe mennesker faktisk er født med! Nå ja, man får leve videre og fortsette å promotere sporten, vi som spiller squash vet jo hvor heftig den er og hvor god den er for den fysiske formen.

Stadig flere konkurranser i squash dukker opp hvert år, verden rundt. Det har til og med begynt å bli problematisk for profesjonelle squashspillere å komme seg fra sted til sted, spesielt når mesterskapene foregår på ulike kontinenter. Flere av de mest spennende turneringene finner sted i Canada og USA, der sporten har vokst lynraskt og er på vei til å bli en av de mest populære på kontinentet. Samtidig har store, internasjonale mesterskap dukket opp i både Sverige, Finland, Italia, Colombia og Iran – dermed må spillerne forberede seg på lange reiser med jevne mellomrom. Mange blir til og med nødt å velge mellom ulike turneringer, siden man umulig kan nå dem alle.

Livet på farten

Alle idrettsfolk vil bekrefte – det vanskeligste med jobben, eller livsstilen, er de konstante reisene. Uansett om man er fotballspiller, bokser eller squashspiller, må man gjøre seg klar for lange flyturer og bussreiser hele tiden. Heldigvis bor vi nå i det 21. århundret, med nærmest endeløse muligheter med tanke på underholdning på reisen. Slik går tiden raskere, siden man slipper å kjede seg på turen. Før ble man nødt til å svelge piller og sove bort store deler av reisene, men det er ikke bare bare å slappe av i mange timer. Nå om dagen slipper man altså dette, takket være moderne smarttelefoner og nettbrett. Så lenge man har tilkobling til nettet, finner man utallige nettspill å kose seg med mens man er på farten. Last ned såkalte mobile casinoer, så har du hundrevis av spilleautomater og andre pengespill å prøve ut uansett hvor du er. Du kan til og med bli millionær mens du sitter på bussen eller venter på toget – følg med på de progressive jackpottene! Tipping er også populært blant diverse sportsstjerner. Hvem vet vel bedre om utfallet i den neste kampen enn selve spillerne? Med et innblikk i idretten kan man altså satse penger mer gjennomtenkt, og slik stikke av med store pengesummer.

Samle tankene

Tradisjonelle måter å få tiden til å gå med spenning og interesse lever fortsatt i beste velgående – mange squashspillere er ivrige lesere. Med konstante reiser kan man lett finne et par timer om dagen til å lese en god bok, og om man velger rett vil tiden fly forbi. Fotballspillere som reiser rundt i spesiallagde busser har gjerne konsollspill og store TV-er ombord, samtidig som de aller fleste av oss har en iPod eller en annen mp3-spiller tilgjengelig, slik at man kan høre på musikk underveis. Musikk får tankene til å samles, og tiden falmer bort med rytmene.

Privacy Policy