squashlife.org » Rekorder og rangeringer

Rekorder og rangeringer

Artige rekorder verden rundt:

squash-raketStørste gruppen mennesker som har twerket samtidig: 358 mennesker twerket i 2 minutter på Herald Square i New York. Hadde man slått dem sammen med den største samlingen av gorilladraktkledde mennesker kunne det virkelig blitt saker. De mistet en gullsjanse der.

David og Janean Richards fra Canberra satte rekorden for flest julelys på privat eiendom. 502 165 lys. Jeg pleier å gi meg etter 16 lys, så dette var imponerende.

Ken Edwards kaster seg på den seneste mattrenden – nå er det insekter som er trendy, og Hr Edwards har funnet sin favoritt. Mannen spiste 36 kakerlakker på ett minutt, og man må anta han får ha den rekorden i fred en stund. Han må være pop blant naboene – definitivt et billigere alternativ til skadedyrkontrollen.

Grisen Kotetsu fra Japan har rekorden for høyest hoppende gris. Grisen hoppet 70 centimeter (over et gjerde, hvis jeg skal gjette). En stund til de flyr, med andre ord.

Verdens raskeste sofa er laget av britiske Edd China, og dens toppfart er 148km/t. Jeg var sikker på at det var kontorstoler som ville motoriseres først – så feil kan man ta. Regner med at det neste blir et like raskt TV-møbel.

Det finnes også mange verdenrekorder for største kjøretøy i forskjellige utgaver, men vitsene er så opplagte.

Privacy Policy