squashlife.org » Hvor kan man ta squashtimer i Norge

Hvor kan man ta squashtimer i Norge

20111110-squash-torontoSquash er en sport som har blitt utrolig populær de siste årene. Det er trolig fordi sporten kan spilles innendørs, i tillegg til at det er en sosial sport da man som oftest spiller to eller fire spillere mot hverandre. Det er en god del år siden squash kom til Norge og det aller første squash mesterskapet i Norge ble arrangert i 1978. Det finnes et forbund for alle squashklubbene som nå finnes i Norge og den heter Norges Squashforbund. Alle squashklubbene i Norge er med i dette forbundet, men det er så klart mange spillere som er uorganiserte. For de som er interessert i å ta opp squash som en sport eller hobby så finnes det mange ulike muligheter til å komme i gang.

Oslo Squashklubb

Det finnes flere klubber innen squash i Norge men Oslo Squashklubb er en av landets største. De har et utrolig stort lokale som kan brukes av spillerne. I lokalet så finner man hele syv squashbaner, som blant annet inkluderer en fireveggs glassbane. Klubben er medlem av både Norges Squashforbund og av Norges Idrettsforbund og de tilbyr spilling av squash på alle nivåer. Hos Oslo Squashklubb så er det tilrettelagt spilling for alle slags spillere innen squash. Klubben er både for herre og for damer og det finnes spilling på alle nivåer, fra nybegynnere og helt til elitespillere. Ønsker man å begynne å spille squash så kan man ta kontakt med Oslo Squashklubb og høre hvordan man kan komme i gang. Liker man sporten så kan man få seg et medlemskap i klubben.

Squashtrening andre steder i Norge

Det er ikke bare Oslo Squashklubb som står for trening av nybegynnere innen squash. Det er enkelt å undersøke på nett om det er noe treningssenter i nærmiljøet som tilbyr opplæring og trening i squash. 3T er en gruppe med ulike treningssentre i Oslo og andre steder i Norge og de har flotte tilbud for de som ønsker å begynne å spille squash. De kan blant annet tilby et todagers kurs for nybegynnere innen squash. Kurset er fordelt over to kvelder og varer to timer hver kveld. Man vil ha to trenere i kurset som vil følge deltagerne og lære dem både teknikker og taktikker som er smarte å bruke når man spiller squash. For de som er helt nye til sporten så er det mulig å leie en racket til kurset eller så kan man ta med seg sin egen hvis man har det. For de som er i en ung alder og ønsker å begynne å spille squash så finnes det flere steder som tilbyr nybegynner kurs for unge. Allerede i en alder av 6 år så kan man begynne å spille squash og få god opplæring flere forskjellige steder i landet. Det vil være ulike oppstartsdatoer på slike kurs så det er alltid lurt å være tidlig ute for å melde seg på, slik at man får begynt treningen. Det er tydelig at squash har blitt en veldig populær sport.

Privacy Policy