squashlife.org » Hva slags utstyr trenger man for å spille squash

Hva slags utstyr trenger man for å spille squash

utrustningSquash har blitt en veldig utbredt sport og det er ingen tvil på at det er mange spillere rundt om i verden, og det er i alle aldere. Squash er en sport som krever mye av spilleren når det kommer til det fysiske og det er absolutt en god måte å trene på. Det er mange ulike treningssentre som tilbyr trening innen squash, enten man ønsker å ta et opplæringskurs eller om man ønsker å spille på bane. De fleste treningssentre har flere squashbaner som man kan benytte seg av. Skal man begynne å trene squash så er det noen ting man bør få kjøpt seg når det kommer til utstyr. Det er tross alt best å spille en sport hvis man har riktig utstyr å spille med.

Klær og beskyttende utstyr

zc1505_wilson_5019973880484_list_1_jpg_170x170_crop-smart_upscale_q85Squash er en sport som stort sett blir spilt inne på spesialbygde baner. Med tanke på at squash er en sport som krever mye fysisk så vil det si at det aller beste er å ha på seg lette klær. De aller fleste som spiller squash er opptatt av å ha på seg behagelige plagg som ikke kommer i veien for bevegelsene man må ha når man spiller. Menn som spiller squash har stort sett på seg shorts og enten en t-skjorte eller en t-skjorte uten ermer. Kvinner som spiller squash har enten på seg et skjørt eller en skort. Skort er et plagg som blir brukt av kvinner både til squash men også til tennis. Det er en shorts som har en stoffbit på forsiden, slik at det ser ut som et skjørt. Til skjørtet eller skortet så vil kvinnene ha på seg en t-skjorte eller en singlet. Det er også flere kvinner som velger å bruke en sportskjole når de spiller squash. I tillegg til klærne man har på seg så er det en ting som man bør bruke når man spiller squash og det er beskyttelses briller. Brillene man bruker når man spiller squash vil være laget av et helt spesielt glass som beskytter øynene godt i tilfelle man er så uheldig og får ballen i ansiktet.

Utstyr for å spille squash

squash_dorksDet er to deler av utstyr man trenger for å spille squash. Den ene delen er selvfølgelig racketen og den andre delen er ballen. En squash racket ligner en god del på den racketen man ser blir brukt i tennis, men squash racketen vil være litt mindre i størrelse. Squash racketen kan sies å være en størrelse mellom en tennis racket og en badminton racket. Det skal stort sett være på 65 cm i lengde og den vil veie mellom 110 og 180 gram. Når man spiller squash så er det viktig at racketen er lett å spille med. Når det kommer til ballene man spiller med så har man baller som er for nybegynnere og baller som er for de mer erfarne. Ballene veier rundt 24 gram og har en diameter på 4 centimeter.

Privacy Policy