squashlife.org » Bedre fysisk helse gjør deg bedre i poker

Bedre fysisk helse gjør deg bedre i poker


Visste du at det å trene kan gjøre deg til en bedre pokerspiller? Ja, det er faktisk sant. Man skulle tro at det å spille på nett bare er for sofagrisene, og de som bor ved spilleautomatene, men skal man drive med poker profesjonelt så bør du ta vare på helsen din, ifølge Norskecasinos.com. Hvordan fungerer kroppen og hjernen din når du ikke har tatt vare på kroppen? For det første er immunforsvaret ditt svekket, og det betyr at du risikerer å bli syk før du skal spille viktige turneringer, eller kanskje må du gi deg midt i en runde fordi du må pleie omgangssyken din.

Du må ha fokus

For å spille poker på nett så må du ha fokus, og du må gjerne ha det over lengre runder og jo lengre opp du kommer, jo lengre må du ha fokus i lange turneringer. Men hva kan du gjøre for å sørge for at du har god fokus i lengre perioder av gangen? Dette kan du gjøre noe med på mange måter. La oss først se på kostholdet. Er du fristet til å sitte og spise snacks mens du spiller? Det bør du faktisk unngå, hvert fall alt som har med godteri og chips å gjøre.

Det du bør gjøre er å spise regelmessige måltider, slik at du har et stabilt blodsukker som igjen holder hjernen skarp. Skal du spise snacks mens du spiller så bør du holde det på sunt og godt nivå som for eksempel frukt, bær og nøtter som har bra næringsstoffer som også er med å holde hjernen kvikk. Sørg for å få i deg godt med sunne fibre og proteiner, så du har en kropp som er i balanse. Da har du også mer regelmessig avføring og unngår doturer i tide og utide.

Du kan også ta ekstra kosttilskudd av for eksempel vitamin D og fiskeolje, ettersom du nok får lite sol om du sitter inne og spiller mye. Prøv også å ta spillet med deg ut i finværet om du kan! Det handler også om å redusere risiko for livsstilsykdommer som hjerte- og kar sykdommer, diabetes og blodpropper. Det er klart at kosttilskudd alene ikke er nok, man må sørge for å spise riktig og ikke minst trene nok og riktig for å få den ønskede effekten.

Hold deg i god fysisk form

Det å trene eller legge inn mer fysisk aktivitet i hverdagen er viktig for at du skal klare å holde ut lange spill. Du trenger utholdenhet og det er faktisk viktig å holde din fysiske helse ved like, ettersom du har en jobb som er relativt stillesittende, og du får lite aktivitet gjennom den. Så da må du legge inn fysisk aktivitet på andre måter. Det er anbefalt at alle skal ha minst 30 minutter med aktivitet hver dag for å ha en god fysisk helse. Det handler ikke om vekt, men om en kropp som skal fungere optimalt i det daglige.
En kropp som er godt tatt vare på, vil også ha en hjerne som fungerer optimalt. Når du spiller må du gjerne ta kjappe avgjørelser, og da må hjernen være i fokus slik at du kan ta alle variabler innover deg, og ta en informert avgjørelse basert på det du har registrert. Er man ikke helt i slaget og har en hjerne som lægger litt, kan det fort koste deg en god del penger hvis du er profesjonell pokerspiller. Du må kunne klare å konsentrere deg over lengre tid rett og slett og det gjør du best så lenge du har tatt vare på kroppen og hjernen din.

Privacy Policy